Bli med på klubbtur til Vaset!

Bli med på klubbtur 9. - 10. april!

Alle medlemmer i Aurdal if Alpin (både store og små) er velkomne til å bli med på klubbtur til Vaset skisenter, med overnatting på Brennabu helga 9. - 10. april. Vi vil stimulere det gode miljøet på treningene og tenker at nå er tiden moden for en klubbtur. Vi satser derfor på to strålende dager på Vaset med masse skikjøring og moro. Meld dere på! :-)

Program for helga: (med forbehold om endringer)

Lørdag
10.00 Oppmøte ved heisen
10.15 Trening
12.30 Lunsj ved heisen (alle må kjøpe egen lunsj)
13.30 Trening/frikjøring
16.00 Vi drar til Brennabu
18.00 Middag
20.00 Sosialt i peisestua

Søndag
08.30 Frokost med smøring av nistepakke (Ta med termos)
10.00 Trening
12.30 Lunsj (nistepakke)
13.30 Trening/frikjøring
16.00

NB!! PÅMELDINGSFRIST ER ALLEREDE FREDAG 18. MARS kl. 12.00!!

Priser overnatting:
Overnatting på Brennabu lørdag til søndag, middag lørdag kveld, frokost med smøring av matpakke og termosfyll søndag koster 675,- pr. person.
1/2 pris 5-12 år, og gratis under 5 år.
ALLE må ta med eget sengetøy!

Vi kommer til å få tildelt rom i en egen fløy ved hovedhuset (2-4-6 pers pr rom), og kommer også til å disponere peisestua til egne aktiviteter på lørdag kveld. Ved spesielle behov ta kontakt direkte med Brennabu.

Priser heiskort:
1 dag voksen: 220,-
1 dag ungdom: 170,- (7-15)
Barn under 7 år kjører gratis.
2 dager voksen: 400,-
2 dager ungdom: 300,- (7-15)
ALLE må ta med skipass/keykard.

Påmeldingen er bindende for overnattingen, og dere blir fakturert for denne direkte fra Brennabu i etterkant av oppholdet.

PÅMELDINGSFRIST FREDAG 18. MARS Kl. 12.00

Heiskort kjøper hver enkelt ved oppmøte.

Vi må minimum ha 25 betalende deltakere for at turen skal bli gjennomført.
Alle barn under 12 år MÅ ha med foresatt på overnattingen, og foresatte er også ansvarlige for "sine" under skikjøringen på dagtid.

Link til påmeldingsskjema finner du
HER! (Dersom du har problemer med påmeldings-skjemaet så prøv igjen på et senere tidspunkt)

Mvh
Styret

Nyhetsbrev Januar 2016

Klubbhus

Klubben har ett ønske om å bygge ett klubbhus, der dagens målbu står. Vi er mange barn på trening og trenger ett samlingssted hvor vi kan varme oss på kalde dager, ha infomøter, lagre utstyr osv. Vi jobber pr i dag med å innhente priser på to ulike alternativer. I den anledning trenger vi å samle inn sponsorer/pengestøtte til å gjennomføre prosjektet. Du kan enten være privatperson eller firma. Ta kontakt med Camilla Rolfsen/ Anders Hagaseth for mer informasjon om du vil støtte prosjektet med økonomiske midler. Vi trenger også mange foreldre til dugnadstimer når vi skal starte byggingen.
Det vil komme ett oppslag på målbua med tegninger etterhvert.


Registrer grasrot!

Vi vil også oppfordre ALLE foreldre og andre om å tilknytte klubben som grasrotmottaker. Dette kan du gjøre på følgende måter:
Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker. Søk på Aurdal IF Alpin.
Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil. Eller du kan  sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).


Klubbjakker

Det vil ikke bli kjøpt inn nye klubbjakker i år. De som har jakker i feil størrelse oppfordres til å kjøpe/selge på denne gruppen her på facebook. Vi har 185 medlemmer her, så mange ser infoen. Pris for jakkene var opprinnelig 250,- og 400,-
Ny jakkebestilling skal vurderes igjen for sesongen 2016/17.
Er det noen som fortsatt har dårlige merker, ta kontakt på epost post@aurdalalpin.no


Årsmøte i Aurdal if hovedlag
Last ned innkalling til årsmøte her!


Skihilsen fra styret v/ Camilla

Nyhetsbrev September 2015

Det nærmer seg vinter og her kommer litt info om hva som skjer utover høsten.


Barmarkstreninger
Vi er i skrivende stund allerede godt i gang med barmarkstreninger. Treningene er hver uke på tirsdager fra klokka 18 til 19. Etter høstferien kommer barmarkstreningene til å flytte inn i gymsalen på NABS. Oppmøte blir inne i gymsalen, og ikke ute på baksiden som tidligere.
Ansvarlig for barmarkstreningene er Espen

Min Idrett
I år skal klubben fakturere medlemsavgift rett fra medlemsregisteret vårt. Mange av dere er registrert. Flott. Alle andre må gå inn på minidrett.no og registrere alle familiemedlemmer. Fremgangsmåte finner du på hjemmesiden til klubben, aurdalalpin.no
Nytt for alle er at familierelasjon må fullføres. Gå inn på min idrett og trykk på «legg til familie». Dette må senere bekreftes av medlemmer over 18 år.

Klubbkveld på Intersport
Onsdag 7. oktober blir det arrangert klubbkveld på Intersport på Fagernes fra klokka 17. Klubben har forhandlet fram ”klubbpris” på en del skiutstyr. Denne kvelden blir det framvisning på dette, og muligheter for å gjøre en god handel.
Det blir også utlevering av klubbjakkene som har fått nytt trykk. (Det vil også være mulig å hente klubbjakker i løpet av dagen, dersom du ikke kan komme på kvelden)
Ansvarlig for klubbkvelden er Camilla

Dugnad Valdres Alpinsenter
Klubben blir også i år med på dugnad i Valdres Alpinsenter. Dato for årets dugnad er lørdag 10. oktober fra klokka 10 til 15.
Det blir også denne dagen mulighet for å kjøpe sesongkort til ”dugnadspris”. Det betyr at dersom du deltar på dugnad kan du spare en god slump med penger på heiskort. Merk at sesongkort til dugnadspris er kun i salg denne dagen, og krever deltakelse på dugnaden! ☺ Ta gjerne med motorsag og/eller ryddesag.
Valdres Alpinsenter spanderer lunsj i løpet av dagen. Barn er også velkomne til å delta.

Heiskort sesong ordinær: 2900,- barn/3800,- voksne.
Heiskort sesong klubbpris: 2200,- barn/2800,- voksne.
Heiskort sesong dugnadspris: 1600,- barn/2100,- voksne.

Ansvarlig for dugnaden er Valdres Alpinsenter ved Harald Kulhuset

Trenermøte
Tirsdag 13. oktober er det trenermøte klokka 19 på Skifer kafe.

Heming bruktmesse
Lørdag 24. Oktober kan de som vil bli med på en av de største bruktmessene i landet. Her er det mulig å skaffe seg alt av utstyr/klær til en rimelig penge. Vi kjører sammen i privatbiler, og tar en felles middags-stopp på turen.
Ansvarlig (Usikkert, følg med på aurdalaplin.no og Facebook-siden vår.)

Aurdalsrennet 2015 over for denne gang!

2
Da var Aurdalsrennet over for denne gang. Søndagen ble avsluttet med KM slalåm og vi fikk se mye fin kjøring både fra de små og de eldre løperne. Morsomt med såpass mange lokale kjørere! Tusen takk til bakkemanskap, portdommere og trenere, takk til alle eksterne hjelpere, uten dere hadde denne helga vært vanskelig å få til! Ekstra morsomt var det også at Sigurd Fosheim stakk av med seieren i sin klasse!

Resultater finner du på siden «nedlastinger».


1
Aurdalsrennet er godt i gang!

Da er dag en over for Aurdalsrennet i denne omgang. I dag var det storslalåm som stod på programmet, og det var stor aktivitet rundt om i bakken av både små og store. Moro å se så mange stille til start, Lars Moe Westgård hadde til og med fått på seg fartsdress!! :-)

Om du har lyst til å lese resultater finner du dem under fanen nedlastinger.

10941422_10152990292846233_274741825677958916_n