Sep 2015

Nyhetsbrev September 2015

Det nærmer seg vinter og her kommer litt info om hva som skjer utover høsten.


Barmarkstreninger
Vi er i skrivende stund allerede godt i gang med barmarkstreninger. Treningene er hver uke på tirsdager fra klokka 18 til 19. Etter høstferien kommer barmarkstreningene til å flytte inn i gymsalen på NABS. Oppmøte blir inne i gymsalen, og ikke ute på baksiden som tidligere.
Ansvarlig for barmarkstreningene er Espen

Min Idrett
I år skal klubben fakturere medlemsavgift rett fra medlemsregisteret vårt. Mange av dere er registrert. Flott. Alle andre må gå inn på minidrett.no og registrere alle familiemedlemmer. Fremgangsmåte finner du på hjemmesiden til klubben, aurdalalpin.no
Nytt for alle er at familierelasjon må fullføres. Gå inn på min idrett og trykk på «legg til familie». Dette må senere bekreftes av medlemmer over 18 år.

Klubbkveld på Intersport
Onsdag 7. oktober blir det arrangert klubbkveld på Intersport på Fagernes fra klokka 17. Klubben har forhandlet fram ”klubbpris” på en del skiutstyr. Denne kvelden blir det framvisning på dette, og muligheter for å gjøre en god handel.
Det blir også utlevering av klubbjakkene som har fått nytt trykk. (Det vil også være mulig å hente klubbjakker i løpet av dagen, dersom du ikke kan komme på kvelden)
Ansvarlig for klubbkvelden er Camilla

Dugnad Valdres Alpinsenter
Klubben blir også i år med på dugnad i Valdres Alpinsenter. Dato for årets dugnad er lørdag 10. oktober fra klokka 10 til 15.
Det blir også denne dagen mulighet for å kjøpe sesongkort til ”dugnadspris”. Det betyr at dersom du deltar på dugnad kan du spare en god slump med penger på heiskort. Merk at sesongkort til dugnadspris er kun i salg denne dagen, og krever deltakelse på dugnaden! ☺ Ta gjerne med motorsag og/eller ryddesag.
Valdres Alpinsenter spanderer lunsj i løpet av dagen. Barn er også velkomne til å delta.

Heiskort sesong ordinær: 2900,- barn/3800,- voksne.
Heiskort sesong klubbpris: 2200,- barn/2800,- voksne.
Heiskort sesong dugnadspris: 1600,- barn/2100,- voksne.

Ansvarlig for dugnaden er Valdres Alpinsenter ved Harald Kulhuset

Trenermøte
Tirsdag 13. oktober er det trenermøte klokka 19 på Skifer kafe.

Heming bruktmesse
Lørdag 24. Oktober kan de som vil bli med på en av de største bruktmessene i landet. Her er det mulig å skaffe seg alt av utstyr/klær til en rimelig penge. Vi kjører sammen i privatbiler, og tar en felles middags-stopp på turen.
Ansvarlig (Usikkert, følg med på aurdalaplin.no og Facebook-siden vår.)