Jan 2014

BSK Alpint Rennskole Beitostølen 16.-21. februar 2014

image.aspx

BSK Alpint arrangerer rennskole på Beitostølen/Raudalen Alpinsenter sødag 16. til fredag 21. februar 2014 (i vinterferien for Oslo/Akershus).

Program: SSL/SL trening fra kl 9:00 til 15:00. (3-6 dager)

Rennskolen tilbyr teknikkanalyse (video) alle dager.

Deltagere: Denne rennskolen er åpen for utøvere i alderen 9 år til 16 år, som er medlem av BSK eller en annen alpinklubb. Skilisens kreves for utøvere i alderen 13-16 år.

Trener: BSK trener Gjermund Kveno.

Heiskort og overnatting: De som trenger heiskort kan kjøpe dette på Raudalen Alpinsenter. Overnatting kan bestilles via booking@beitostolen.com (bruk bookingkode "BSK Alpint Rennskole").
Overnatting / heiskort kr 395.- per person per natt i leilighet med selvhushold. Gjelder alle i reisefølget. For booking ta kontakt med Ragnhild….

Merk: Av hensyn til utøvernes sikkerhet, er hjelm er påbudt alle dager. Slalombøyle og pads er påbudt for slalomtreningen.

Mer informasjon om rennskolen sendes ut til påmeldte deltagere etter at påmeldingsfristen har utløpt.

Link til påmelding finner du
her!


Kontaktperson for arrangementet:
Gjermund Kveno, trener BSK Alpint
Tel: 98251235
gjermund.kveno@akimi.no

Bendit Alpinfestival 21.-23. mars 2014

Da er sesongen godt i gang og nye opplevelser venter. Bendit alpinfestival blir gjennomført for 11. gang og Ål skisenter satser på rekordstor deltagelse også i 2014.  NM senior starter i Hemsedal Søndag 23/3, noe som betyr at vi helt sikkert får storfint besøk fra våre landslagsløpere. BAMA er vår hovedsponsor og uten dem blir det ikke festival og vi er særs takknemlige at vi sammen kan lage et godt konsept som gjør at de minste i alpinfamilien også kan stå i fokus.
Har du lyst til å delta så finner du info og påmeldingsskjema under fanen «nedlastinger».

Åpen bakke!

dnb_portal_440x165
I forbindelse med «Verdens snødag» (World Snow day) og konseptet «Åpen Bakke» søndag 19. januar vil flere tusen nordmenn boltre seg med ski på beina.

- Det viktigste for oss er å få til mye bra aktivitet i de små anleggene rundt omkring i landet denne dagen, spesielt ettersom det har vært så lite snø på mange steder i år, forteller avdelingsleder for bredde og rekruttering i Norges Skiforbund, Helen Ingebretsen. 
Målet til «verdens snødag» er å fremme ski- og snowboard og snøaktiviteter for barn og deres familier. Med en årlig verdensomspennende snøfestival og et stort antall aktiviteter ønskes det å skape et verdensomspennende engasjement.  Dette er også en fin anledning for dere å vise frem klubbmiljøene og rekruttere nye medlemmer.

Målsettingen til Det internasjonale skiforbundet er at over en halv million barn kommer seg ut på ski og snowboard denne dagen. Det er en rekke land som er med på «verdens snødag», og det er registrert over 500 ulike prosjekter. Bare fra Norge er det forventet over 100.000 deltakere fordelt på cirka 150 ulike arrangementer/prosjekter. Det er ingen tvil om at Norge går sterkt i bresjen for dette internasjonalt.
Norges Skiforbund markerer dagen med cirka 80 Telenor Karusellen-arrangementer på selve dagen og i ukedagene i forkant/etterkant. Gjennom konseptet «Åpen Bakke» hvor 71 alpinanlegg er med, er det arrangementer i samtlige fylker søndag 19. januar.
- Dette er blitt en fantastisk flott prosjekt. Interessen er langt utover det vi kunne drømme om. Jeg må takke spesielt Alpinanleggenes Landsforening og DNB for at prosjektet med «Åpen bakke» fortsetter. Målsettingen for Norges Snowboardforbund og oss i skiforbundet, er at vi får opp nye grupper med barn og unge som får oppleve gleden av å stå på ski eller snowboard. Det er spesielt nye rekrutter og generasjoner vi hele tiden jobber for å få frem i nasjonalidretten vår, sier skipresident Erik Røste.

DNB og Alpinanleggens landsforening står bak kampanjen «Åpen bakke» i samarbeid med Norges Snowboardforbund og Norges Skiforbund. 71 anlegg er med på Åpen Bakke og tilbyr gratis heiskort denne dagen og sammen håper vi å lage en opplevelsesrik dag for barn og unge.  I år som i fjor vil vi glede det norske folk med Åpen Bakke. Norske alpinanlegg og DNB sørger for at mer enn 80 000 mennesker får leke seg gratis i skianlegg over hele landet. Målet for arrangementet er å øke interessen og engasjementet rundt utendørs aktivitet på ski og brett, blant store og små. Det er styremedlem i Alpinanleggenes Landsforening, Marius Arnesen, som har gått i bresjen for opplegget som blir videreført i 2014. - Bakgrunnen er at mange alpinanlegg har sett en nedgang i besøk siste årene. I samarbeid med DNB, Norges Snowboardforbund og Norges Skiforbund har vi fått til et fantastisk konsept som er unik i Norge og på verdensbasis. Responsen fra skisentrene er også veldig bra i år, sier Arnesen.

Du kan melde deg på arrangementet og få gratis heiskort fra og med 10. januar. Første-mann til mølla prinsippet gjelder. Informasjon om alpinanleggene som er med på Åpen bakke 2014 og påmelding ligger på
www.apenbakke.no