Nyhetsbrev Januar 2016

Klubbhus

Klubben har ett ønske om å bygge ett klubbhus, der dagens målbu står. Vi er mange barn på trening og trenger ett samlingssted hvor vi kan varme oss på kalde dager, ha infomøter, lagre utstyr osv. Vi jobber pr i dag med å innhente priser på to ulike alternativer. I den anledning trenger vi å samle inn sponsorer/pengestøtte til å gjennomføre prosjektet. Du kan enten være privatperson eller firma. Ta kontakt med Camilla Rolfsen/ Anders Hagaseth for mer informasjon om du vil støtte prosjektet med økonomiske midler. Vi trenger også mange foreldre til dugnadstimer når vi skal starte byggingen.
Det vil komme ett oppslag på målbua med tegninger etterhvert.


Registrer grasrot!

Vi vil også oppfordre ALLE foreldre og andre om å tilknytte klubben som grasrotmottaker. Dette kan du gjøre på følgende måter:
Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp ønsket grasrotmottaker. Søk på Aurdal IF Alpin.
Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil. Eller du kan  sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).


Klubbjakker

Det vil ikke bli kjøpt inn nye klubbjakker i år. De som har jakker i feil størrelse oppfordres til å kjøpe/selge på denne gruppen her på facebook. Vi har 185 medlemmer her, så mange ser infoen. Pris for jakkene var opprinnelig 250,- og 400,-
Ny jakkebestilling skal vurderes igjen for sesongen 2016/17.
Er det noen som fortsatt har dårlige merker, ta kontakt på epost post@aurdalalpin.no


Årsmøte i Aurdal if hovedlag
Last ned innkalling til årsmøte her!


Skihilsen fra styret v/ Camilla